Bérletes előadásainkból: A gyomor örömei

Egy baráti pillanatban vegyünk egy színművészt (Tóth László), aki szeret és tud is főzni, aki szereti Krúdy Gyulát, képes arra, hogy a kettőt ötvözze, ötlete is támad, és megosztja velünk.
Először is tűzálló tálba töltjük a felaprított alapanyagot, melyek a következők,
1 db író (Krúdy Gyula)
1 db. dramaturg (Selmeczi Bea)
1 db. rendező (Hajdú László)
4 db. színművész (Tóth László, Nagyváradi Erzsébet, Juhász Jázmin, Mucsi Kristóf),
valamint szükség szerint nézők.
Beletesszük őket egy darálóba, gyakran kevergetjük, rázogatjuk, hogy nehogy leégjünk. Várjuk, hogy mi jön ki belőle, majd hozzáadjuk a nézőt, és reménykedünk a sikerben.
Továbbá mindenképpen idézzünk a következőkből: Szindbád, Rezeda Kázmér, A gyomor örömei, vagy Hunyady Sándor tollából. Azaz:
„Ringlit rendeltünk, sört, zónapörköltet. Krúdy rettenetesen értette a liturgiáját az ilyen vendéglői tartózkodásnak. Már abban is szakértelem volt, ahogy a sóskiflijét eltörte. Úgy dicsekedett vele, hogy milyen jó a pörkölt, milyen friss a sör, milyen kövér a vendéglősné, milyen tiszta a pincérlány, mintha az övé lenne az egész fogadó. Amikor beesteledett, megvacsoráztunk. Krúdy átfordult a sörről a borra. Tíz óra körül váratlanul fölállt. Fogta a botját:
– Na, gyerünk! Elég sötét van már hozzá, hogy lányok után nézhessünk odakint!”
Ha szeretné megnézni főztünket – amit az előadás végén meg is kóstolhat -, tartson velünk és Krúdyval!
Bérletek válthatók: https://www.gozon.hu/hu/jegyek/online-berlet.html
Hamarabb megkapja a műsorunkkal, jegy- és bérletvásárlással kapcsolatos információnkat, ha feliratkozik hírlevelünkre, itt: https://www.gozon.hu/hu/hirlevel.html